Renovera kök eller badrum

Har du lust att renovera hemma? En uppfräschning av köket och badrummet kan göra stor skillnad för hela hemmet. Vad bör du tänka på när det vankas renovering av dessa rum? Vi listar några av de viktigaste punkterna!

Kakel

I varje kök och badrum är åtminstone del av utan kaklad. Kakel är ett härligt material som kommer i många storlekar, färger och former. Här kan du på ett enkelt sätt sätta en prägel på rummet som du ska renovera. Vill du ha ett mörkt eller ljust kakel? Stora eller små plattor? Ska det vara ett kakel av mer klassiskt snitt, eller kan du tänka dig mer moderna plattor? Välj ett passande kakel genom att låta dig inspireras online.

Kranar

I kök såväl som badrum finns det minst en vattenkran. Det kan tyckas som en formalitet, och något som mest ska fungera. Men en stilfull vattenkran kan verkligen göra stor skillnad för hela rummets känsla. Och det finns otroligt många sorters kranar att välja på idag! Liksom med kaklet, gör du klokt i att låta dig inspireras online innan du väljer hur din kran ska se ut. I övrigt är det bara att sätta igång – en renovering kan ta lång tid!

Detta inlägg publicerades i Tips.