Vinprovning för tjejkvällen

Tjejmiddag, tjejkväll, pyjamasparty, myskväll, vinkväll eller spakväll – kärt barn har många namn. Det finns ingenting här i världen som slår tjejkvällar. Att få möjligheten att spendera en hel kväll, och kanske till och med hela natten, med sina bästa tjejkompisar kan vara en av de bästa sakerna som finns. God mat, dryck och snacks står alltid på schemat, tillsammans med mycket prat, tissel och tassel såklart!

Vinprovning

En vinprovning är en aktivitet som passar perfekt för dessa kvällar. Vill man lära sig mer om vinerna och prova mycket nytt så kan man boka en vinprovning på ett hotell eller restaurang – där kan en sommelier guida er genom de olika vinerna och det blir garanterat en lärorik kväll. Det är ju dock så att alla kanske inte har råd att delta. Men det behöver inte betyda att vinprovningen är utom räckhåll. En vinprovning anordnas hemma väldigt lätt genom att köpa hem olika typer av viner, men det finns vissa saker att tänka på.

När det kommer till vinprovningar är det på sin plats att be gästerna att undvika parfymer och rökning i största möjliga mån. Detta för att inte störa kroppens doftsinne. Vinerna bör smakas på efter en viss ordning. Vita viner bör smakas på innan röda, och man bör ta de lättare vinerna före de mer fylliga. Man kan servera osaltade kex, vatten av rumstemperatur och milda ostar som gästerna kan smaka på mellan vinerna.Spakväll

Spa-kväll

När provningen är klar kan man lätt styra in kvällen på något som alla tjejer älskar – nämligen spa-kväll.

Samla alla tjejer och tappa upp fotbad, lägg lugnande ansiktsmasker och njut av reparerande hårinpackningar tillsammans. Spa-kvällen behöver inte heller bli dyr. Genom att använda sig av olika smarta rabattkoder från Rabatterat kan man handla allt man behöver inför spa-kvällen från till exempel Lyko.se till riktigt bra priser.

Lyko är en butik som erbjuder produkter av högsta kvalitet från fantastiskt många kända märken. Tack vare att de har ett av de allra bredaste utbuden så kan man därifrån inhandla precis allt man behöver för att kunna göra sin tjejkväll magisk.